Televisio vertailu 2021

Vuonna 2021 televisiot ovat päässeet uudelle tasolle. Niiden kuvanlaatu, liitettävyys, älytoiminnot, tuet ja muotoilu ovat parhaimpia mahdollisia, ja siten ne voidaan nostaa muiden mallien yläpuolelle ja siten tälle listalle.

Markkinoilla on olemassa lukematon määrä erilaisia malleja ja lisää julkaistaan joka vuosi. Jokainen niistä pyrkii houkuttelemaan ostajia luokseen ominaisuuksillaan ja hinnoillaan. Siksi kokosimme teille tämän listan, josta löytyy tämän hetken parhaat televisiot. Valmistajien osalta listalla on niin Samsungin kuin LG:n ja Philipsin malleja. Lisäksi olemme valinneet listalle myös erilaisille budjeteille sopivia vaihtoehtoja.

Parhaat televisiot:

  1. Samsung UE55TU7172
  2. Philips 50PUS7855
  3. Philips 70PUS8505
  4. Samsung QE50LS03TAU
  5. LG 43UN7300

Samsung UE55TU7172

UE55TU7172 on Samsungin 4K-resoluutioinen LED-televisio, jonka Crystal Display tuottaa rikkaat, eloisat värit. 55-tuumainen TV tukee sekä HDR10+ että HLG-muotoja. TV:ssä on teräväpiirtolähetyksiä vastaanottavat digivirittimet: DVB-T2, DVB-S2 ja DVB-C HD ja CI+-liitäntä maksu-tv-kortteja varten.

Samsung 2020 Smart TV:stä löytyy mukavan paljon sisältöä ja viihdettä. Sieltä löytyy kaikki suosituimmat kotimaiset ja ulkomaiset leffa- ja sarjapalvelut, sekä tuki Netflix 4K -sisällölle. Samsungin televisioilla on 24 kk takuu.

Käyttäjäkokemus tuotteesta:

“hyvä tuote suosittelen”

Philips 50PUS7855

Philips 50PUS7855 on hyvännäköinen vaalea, hopeanharmaa Saphi Smart TV, jonka ainutlaatuinen kolmipuoleinen silmää miellyttävä Ambilight-valonheijastus viimeistelee viihde-elämyksen. 

50-tuumaisessa televisiossa on teräväpiirtokanavia tukevat DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S2 -digivirittimet, sekä CI+-liitäntä maksu-tv-kanaville. Sen voi myös kiinnittää seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä.

Philipsin P5 Perfect -kuvajärjestelmä varmistaa, että kuvanlaatu säilyy aina täydellisenä. Yksityiskohtiin lisätään syvyyttä, värikylläisyys syvenee ja ihon sävyt toistetaan luonnollisina. Kontrasti on tarkka sekä liiketarkkuus niin hyvä että näet esimerkiksi jalkapallon kentällä tiukoissakin pelitilanteissa.Voit toistaa television HDMI-liitännöistä aitoa 3840 x 2160 @ 60 Hz -resoluutoista 4K-kuvaa. Pelitila mahdollistaa pienen HDMI-viiveen (input lag) pelikäytössä

Philipsin sovellusgalleria sisältää kattavan valikoiman verkkosovelluksia, jotka ovat käytettävissä, kun Smart TV on yhdistetty Internetiin. Voit myös tallentaa suosikkiohjelmasi liittämällä televisioon ulkoisen kovalevyn. Philips TV Remote -sovellus älypuhelimelle mahdollistaa television ohjaamisen ja EPG-tallennukset suoraan älylaitteelta.

Käyttäjäkokemus tuotteesta:

“Hyvä kuvanlaatu, helppo käyttöinen. Laatu tuote. Suosittelen.”

Philips 70PUS8505

Philips The One 70PUS8505 on ylempänä mainitun Philipsin tv:een isoveli. Tämä upealla kuvanlaadulla varustettu Android Smart TV, jossa on kolmipuoleinen Ambilight-valonheijastus. 70-tuumaisessa televisiossa on lisäksi usean HDR-formaatin tuki ja P5 Perfect -kuvajärjestelmä.

Myös tässä on teräväpiirtokanavia tukevat digivirittimet DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S2. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanaville ja voit kiinnittää seinälle VESA-standardin mukaisella telineellä.

Philips Android TV:n käyttäminen on helppoa ja sieltä löytyy runsaasti sisältöä. Voit nostaa suosikki-sovelluksesi etualalle selkeän käyttöjärjestelmän avulla, ja jatkaa sarjan seuraamista siitä mihin edellisellä kerralla jäit. Sovelluksista löytyvät kaikki suosikit kuten YLE Areena, Ruutu, MTV, Netflix ja Viaplay. Televisiossa on myös AI-ääniohjaus, joka on yhteensopiva Google Assistantin kanssa.

Philipsin patentoidun Ambilight-taustavalaisun ansiosta television katselu on mukavaa myös hämärässä katsottaessa. Ambilight myötäilee television kuvaa saaden television näyttämään suuremmalta ja se on täysin säädettävissä katsojan mieltymysten mukaiseksi parilla napin painalluksella. Lippu-tilan avulla Ambilight toistaa kisakatsomoon suosikkimaan lipun värit television taakse.

Käyttäjäkokemus tuotteesta:

“5/5 aivan mahtava ostos!”

Samsung QE50LS03TAU

Tässä kalliimman luokan 4K Ultra HD -resoluutioisessa televisiossa on teräväpiirtokanavia tukevat digivirittimet DVB-T2, DVB-C HD ja DVB-S2. Siinä on myös CI+-liitäntä maksu-tv-kanavia varten ja voit kiinnittää sen seinälle mukana tulevalla No Gap -seinätelineellä.

Television sisäänrakennettu liiketunnistin havaitsee, kun olet sen lähellä. Näyttö käynnistyy automaattisesti, jotta voit nauttia suosikkitaiteestasi aina, kun olet paikalla, ja sammuu energian säästämiseksi, kun poistut huoneesta. Sisäänrakennettu valoanturi puolestaan analysoi huoneen valoisuutta ja mukauttaa näytön kirkkautta ja värilämpötilaa sen mukaan, jotta katselukokemus on aina todenmukainen ja tekee oikeutta kuvalle – oli sitten päivä tai yö.

Samsungin One Invisible Connection mahdollistaa sen, että televisioon menee vain yksi ohut, huomaamaton kaapeli. Oheislaitteet kytketään mukaan tulevaan One Connect -yksikköön, joka tunnistaa useimmat laitteet automaattisesti ja joita voi sitten ohjata mukana tulevalla One Remote -kaukosäätimellä. Erikseen ostettavilla kehyksillä voit kustomoida TV:v kehykset haluamasi värisiksi. Katso hinta tuotteelle täältä!

Käyttäjäkokemus tuotteesta:

“Erinomainen televisio tässä hintaluokassa”

LG 43UN7300

Tämä halvemman luokan LG 43UN7300 on 4K Ultra HD -resoluutioinen älytelevisio, joka näyttää huikean määrän yksityiskohtia. TV tukee sekä HDR10 että HLG -muotoja.

LG webOS -käyttöjärjestelmä on selkeä ja helppo opetella käyttämään. Voit helposti jakaa sisältöä puhelimestasi TV:lle ja ohjata televisiota myös puhelimeen ladattavan sovelluksen kautta. Älykäs LG ThinQ AI -teknologia mahdollistaa television vuorovaikutteisen käyttämisen yhdessä muiden yhteensopivien LG:n laitteiden kanssa. Se myös optimoi kuvan ja äänen analysoimalla lähdemateriaalia.

Sisäänrakennetun WiFi-yhteyden avulla liität television helposti kotiverkkoon. LG:n sovellusvalikoimasta löydät runsaasti sisältöä aina suosituimmista suoratoistopalveluista peleihin ja musiikkisovelluksiin. Sovelluksina mm: Areena, mtv, Ruutu, Viaplay, Amazon Prime, YouTube (4K) ja Netflix (4K)

Voit myös toistaa mediatiedostot näppärästi USB-liitännän kautta, tai tallentaa suosikkiohjelmasi ulkoiselle kovalevylle.

Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Käyttäjäkokemus tuotteesta:

“Taattua LG laatua. Helppo käyttää mutta kuka keksi piilottaa teksti-tv:n niin monen näppäilyn taakse.”