Suuri lainavertailu 2021

Lainavertailupalvelut ovat palveluita, jotka etsivät lainatarjouksia monilta erilaisilta lainayhtiöiltä. Nämä palvelut perustuvat juuri hakijan omaan tilanteeseen. 

Jokaiselle meistä voi tulla tarpeeseen äkillinen rahan tai rahoituksen tarve. Esimerkiksi auto voi mennä hajoamaan äkillisesti, jolloin pitää jostain kerätä parhaimmillaan nelinumeroinen summa korjauskuluja varten.

Tällaisessa tilanteessa rahoitukselle on useimmiten tarvetta. Onneksi viime aikoina on tullut paljon hyödyllisiä kulutusluottoja tarjoavia palveluita, jotka kilpailuttavat tarjotut lainat ja tarjoavat edullisimman ratkaisun niihin arjen haasteisiin. Päätimme perehtyä asiaan tarkemmin ja vertailtuamme kaikkia mahdollisia erilaisia lainaa tarjoavaa palveluita tulimme siihen päätökseen, että parhaimmat lainavertailupalvelut ova seuraavatt:

3. Freedom Rahoitus

Freedom Rahoitus on yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä, jolla on yli 20 vuoden kokemus lainojen välittämisestä. Freedom Rahoitus vertailee ja välittää lainoja yli 25 pankin ja luotonmyöntäjän kesken.

  • Vertailussa yli 25 pankkia ja luotonmyöntäjää
  • Vakuudetonta lainaa aina 1 000 eurosta 60 000 euroon asti
  • Palvelu on täysin maksuton
  • Lainahakemuksen täyttäminen ei sido mihinkään
  • Korkea arvosana Trustpilotissa: https://www.trustpilot.com/review/freedomrahoitus.fi

Käyttäjäkokemus:

“Excellent,perfect and fast service,I had already and I will continue to recommend your excellent service to friends”

Vertailemaan pääset tästä klikkaamalla –>

2. Zmarta FI

Toinen yksi Suomen johtavista lainanvälittäjistä. Myös heiltä löytyy taskusta kokemusta alalta 20 vuotta ja pankkeja plakkarista löyty yli 25.

  • TrustPilot-arviosivustolla Zmarta on muihin lainankilpailuttajiin verrattuna saanut korkeat pisteet eli 4,5/5. Myös Ruotsin, Norjan, Saksan ja Tanskan paikallisissa TrustPilot-rankkauksissa Zmartan arvosana on yli 4. TrustPilot-arviosivustolta kerättyjä kommentteja ja kokemuksia voit halutessasi tutkailla myös Zmarta.fi:ssä.
  • Financer.comissa Zmarta porskuttaa tällä hetkellä eteenpäin arvosanalla 3,90/5.

Käyttäjäkokemuksia:

“palvelu oli nopea ja suh koh helppo rahat sai nopeasti tilille”

“Zmartalta tuli yhteydenotto erittäin ystävälliseltä asiakasneuvojalta joka kysyi miten voisi auttaa minua ja tarjosi neuvoja kun kerroin tilanteeni, kaikki meni sen jälkeen nappiinsa ja olen hyvin tyytyväinen”

Lainoja pääset vertailemaan tästä klikkaamalla –>

Vertailun voittaja: Vertaa Ensin

Tämä sivusto voisi melkeinpä kuulua jokaisen taloudesta kiinnostuneen yleissivistykseen ja työkalupakkiin. Vertaa Ensin ei vain tarjoa erilaisia rahoitusratkaisuja, mutta se tarjoaa myös varsin kätevän tavan verrata monia puhelinliittymiä, sähkösopimuksia, luottokortteja, pankkipalveluita sekä säästötilejä. Vertailemisen lisäksi on myös mahdollista löytää käteviä talousoppaita ja talousvinkkejä, jotta pystyisi tekemään parempia päätöksiä talouteen liittyen. Järkevää olisi esimerkiksi tarkastaa sivustolta erilaisia luottokortteja ensiksi, jos siis kulutusluotolle ei ole kiirettä. Luottokortilla saa vähätuloinenkin ainakin 1000 euron luoton sopivan kokoisella korottomalla maksuajalla, minkä jälkeen luottoa voi vähentää tietyn minimisumman verran joka kuukausi. Yleensä luottokortit tarjoavat Euriborin lisäksi 10% korkomarginaalin. Toisin sanoen Vertaa Ensin tarjoaa varsinaisen kultakaivoksen tuodessaan esiin erilaisia vaihtoehtoja rahan säästämiseksi ja talouden parantamiseksi, kuten luottokortteja tavanomaisen kulutusluoton sijaan tai sähkön kilpailutusta, puhelinliittymävertailua jne.

Tästä klikkaamalla pääset vertailemaan –>

+Todella selkeät lainatarjoukset

+Lainahakemus on myös selkeä

+Kertoo myös mitkä pankit hylkäävät hakemuksesi

-Osa tarjouksista alustavia ja vaatii uuden hakemuksen

Käyttäjäkokemuksia:

“Lisää tälläisiä palveluja! Aina ennen hankintoja vertailujen kautta ja sama tuote halvemmalla!”

“Kattava palvelu ja nopeasti näkee tulokset. Itse löysin ainakin nopeasti sen mitä hain”

Tästä klikkaamalla pääset vertailemaan –>

Loppusanat

Netin ihmeellisestä maailmasta saa siis lainaa todella helposti tarpeen vaatiessa. Listassa olevat sivustot ovat mielestämme alansa parhaita, joten voimme vain suositella niiden käyttämistä.

Tästä klikkaamalla saat vielä todella hyödyllistä luettavaa aiheesta!