Parhaat langattomat nappikuulokkeet 2021

Langattomat nappikuulokkeet ovat aikamoista herkkua vuonna 2021 ja niiden käyttöön on monia hyviä syitä. Ne ovat erinomaiset kuntosalilla, julkisissa tai ulkona lenkkeillessä. Parhaat langattomat Bluetooth-kuulokkeet on suunniteltu pysymään korvissa ja tarjoamaan laadukkaan äänentoiston, minkä lisäksi ne ovat usein huomattavasti edullisempia kuin muut langattomat kuulokkeet.

Olemme koonneet tähän artikkeliin markkinoiden parhaimpia täysin langattomia nappikuulokkeita, joissa ei ole minkäänlaista johtoa.

Valikoima nappikuulokkeilla on tietenkin nykypäivän markkinoilla valtava, ja parhaiden langattomien nappikuulokkeiden valinta voi siksi olla hieman hankalaa. Sen takia olemme koonneet tähän listaan parhaista parhaat kuulokkeet huolimatta siitä, mikä budjettisi tai käyttötarpeesi on.

Parhaat kuulokkeet lyhyesti (hinnan näet klikkaamalla kuulokkeen nimeä)

  1. Apple Airpods Pro
  2. JBL Reflect Flow
  3. JBL Tune 115TWS
  4. Samsung Galaxy Buds Pro
  5. ProCaster TW-04 SE

Apple Aipods Pro

Kebyet AirPods Pro -kuulokkeet on suunniteltu tuottamaan vangitseva äänielämys aktiivisen taustamelun vaimennuksen avulla. Läpikuulumistilan ansiosta voit kuulla ympäristön äänet tarvittaessa. Kuulokkeiden istuvuus on säädettävissä, joten niitä käyttää mukavasti vaikka koko päivän. AirPodien tavoin AirPods Pro -kuulokkeet muodostavat taianomaisesti yhteyden iPhoneesi tai Apple Watchiisi. Ja ne ovat käyttövalmiit suoraan kotelosta.

Nämä pitkällä akunkestolla varustetut kuulokkeet kannattaa jokaisen Applen tuotteita käyttävän ottaa haltuun. Parhaan hinnan löydät tästä tai kuvaa klikkaamalla!

JBL Reflect Flow

Nämä täysin langattomat JBL Reflect Flow in-ear -kuulokkeet tarjoavat täydellistä liikkumisen vapautta. Kuulokkeet ovat veden- ja hienkestävät, joten nämä ovat todella hyvät langattomat kuulokkeet urheiluun ja salilla repimiseen ja voit käyttää niitä musiikin kuuntelemisen ohella vaikkapa puheluiden vastaanottamiseen. Akunkesto näissä on semmoista 10 tunnin luokkaa ja kuulokkeet latautuvat 0-100 noin kahdessa tunnissa. JBL on tunnetusti kova tekijä kuuloke rintamalla, joten ei pitäisi olla yllätys, että nämä tähän listaan pääsivät. Paras hinta näille JBL kuulokkeille löytyy tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla!

JBL Tune 115TWS

JBL jatkaa listaa Tune 115TWS kuulokkeillaan. Mukavasti istuvat langattomat JBL TUNE 115TWS -nappikuulokkeista löytyy JBL Pure Bass -ääni, joka takaa syvän ja iskevän basson toiston. JBL on jo vuosikymmeniä toteuttanut festivaalien ja konserttien äänentoistoa ja tämä osaaminen näkyy myös TUNE 115TWS -kuulokkeissa.

Kätevällä latauskotelolla voit ladata kuulokkeet 3 kertaa täyteen saavuttaen jopa 15 tuntia lisää kuunteluaikaa. Latauskotelossa kuulokkeet pysyvät myös suojassa, kun ne eivät ole käytössä, eivätkä kuulokkeet katoa.

Dual Connectin ansiosta voit halutessasi Airpodien tavoin kuunnella musiikkia tai puhua puheluita vain toista kuuloketta käyttäen. Loistava ominaisuus jos virta on vähissä, sillä voit ladata toista kuuloketta ja silti käyttää toista. Puheluihin vastaaminen ja lopettaminen onnistuu helposti kuuloketta koskettamalla. Paras hinta löytyy tästä tai kuvaa klikkaamalla!

Samsung Galaxy Buds Pro

Olemme jo aiemmin arvostelleet nämä Samsungin kuulokkeet, jotka ovat eräänlainen vastakaiku Applen Airpods Pro kuulokkeille. Arvotelun Samsung Galaxy Buds Pro kuulokkeista pääset lukemaan tästä klikkaamalla. Osta nämä, jos olet olet ehdoton Samsungin fani ja luotat Samsung Galaxy -puhelimiin, koska silloin Samsung Galaxy Buds Pron ostamatta jättämiselle ei ole yhtäkään pätevää syytä. Myös jos olet aiemmin tuhonnut nappikuulokkeet kaatosateessa tai pudottamalla ne veteen, kannattaa hankkia nämä IPX7-sertifioidut  kuulokkeet, koska ne kyllä kestävät sateen ja hien. Paras hinta näille löytyy tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla!

ProCaster TW-04 SE

ProCaster TW-04 SE on täysin langattomien kuulokkeiden halvemman luokan erikoismalli, joka on luotu tarjoamaan aivan poikkeuksellisen erinomaista hinta-laatusuhdetta. Hyvä äänenlaatu, neljän tunnin akunkesto, hipaisuohjaus ja kompakti latauskotelo. Toisin sanoen: todella paljon vastinetta rahalle! Paras hinta näille löytyy tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla!