Parhaat langattomat kuulokkeet

Alkuhöpinät

Kuulokkeita löytyy nykyään joka lähtöön, joten päätimme alkaa ruveta vähän testailemaan kuulokkeita. Langattomia Bluetooth kuulokkeita tarkemmin sanoen, koska herran vuonna 2021 ei turhia lankoja suvaita. Otimme kuulokkeita kolmesta eri kategoriasta (on-ear, in-ear ja around ear) ja pistimme niitä teille hienoon järjestykseen. Oleellisia ominaisuuksia kuulokkeissa ovat omasta mielestäni äänenlaatu, vastamelu, mukavuus ja kompaktius. Tästä listasta pitäisi löytyä joka säädylle parhaat langattomat kuulokkeet, joilla sitten voi tehdä mitä lystää.

JBL Reflect Flow

Listan aloittaa nämä täysin langattomat JBL Reflect Flow in-ear -kuulokkeet, jotka tarjoavat täydellistä liikkumisen vapautta. Kuulokkeet ovat veden- ja hienkestävät, joten nämä ovat todella hyvät langattomat kuulokkeet urheiluun ja salilla repimiseen ja voit käyttää niitä musiikin kuuntelemisen ohella vaikkapa puheluiden vastaanottamiseen. Akunkesto näissä on semmoista 10 tunnin luokkaa ja kuulokkeet latautuvat 0-100 noin kahdessa tunnissa. JBL on tunnetusti kova tekijä kuuloke rintamalla, joten ei pitäisi olla yllätys, että nämä tähän listaan pääsivät. 

 Apple AirPods

Listaa jatkaa oma suosikkini eli Applen Airpodit. Nämä todella kompaktit ja langattomat Applen kuulokkeet tunnistavat, kun asetat ne korviisi. Voit hallita niitä Siri-ääniohjauksen avulla, ja pakkaukseen sisältyvä latauskotelo tarjoaa huimat 24 tuntia käyttöaikaa. Äänenlaatu on todella viimeisen päälle ja muotoilu näissä on todella tyylikkäästi toteutettu. Kuulokkeiden mikrofoni on myös todella tarkka. Aluksi spekulaatiota herättäneet kuulokkeet sattuivatkin osumaan maaliin ja Apple on myös julkaissut näistä uuden version Airpods Pro nimellä, jotka myös ovat perehtymisen arvoisia.

 JBL Tune600BTNC

Nämä langattomat JBL Tune on-ear -kuulokkeet antavat sinun heittäytyä musiikin maailmaan täysillä. Kuulokkeissa on Active Noise Cancelling -taustahälyn vaimennus, jonka voit tarvittaessa kytkeä päälle tai pois. Mukavan kevyet ja taitettavat kuulokkeet ovat helppo kuljettaa mukana ja niihin voidaan liittää myös johto, jos akku sattuu loppumaan. Moderni ja kiiltävä muotoilu, tekonahasta tehdyt pehmusteet, potkiva basso ja muutenkin hyvä saundi tekee näistä kuulokkeista todella potentiaalisen vaihtoehdon.

Valco VMK20

Nytten vuorossa tämä suomalainen ylpeydenaihe. Nämä suomalaisen pikku puljun valmistamat vastamelukuulokkeet ovat aikamoista herkkua korville kuin korville. Todiste siitä, että osataan täällä Suomessa muutakin tehdä kuin vain valittaa ja olla kateellisia naapurille Kuulokkeet istuvat päähän todella mukavasti ja soundi on todella hyvä. Myös vastamelu ominaisuus toimii vallan mainiosti, jopa pihalla tuulessa. Muotoilu on omasta mielestäni myös todella tyylikkäästi toteuttu. Elikkä, jos haluat tukea suomalaista pienyritystä ja ylläpitää suomalaista hulluutta pistä nämä hankintaan. 

Sony WH-1000XM3

Edeltäjäänsä paremmat langattomat Sony WH-1000XM3 -around-ear-kuulokkeet ovat muovisen rakenteensa ansiosta ohuet ja tosi kevyet (kuin ei olisi kuulokkeita päässä ollenkaan) ja pitävät taustamelun poissa korvista todella tehokkaasti. Vain 10 minuutin latauksella sinulle luvataan jopa viisi tuntia langatonta kuunteluaikaa korvia hellivällä äänenlaadulla. Nämä palkitut langattomat kuulokkeet eivät takuulla jätä ketään kylmäksi vaikkakin saattavat vaikuttaa hieman muovisilta. Sony WH-1000XM3 kuulokkeet taitavat olla toisiksi parhaat kuulokkeet jotka voit rahalla ostaa sillä Sony on julkaissut näistä myös päivitetyn mallin nimellä XM4 ja uskokaa tai älkää mutta ne ovat vielä paremmat.

Loppuhöpinät

Markkinoilta löytyy tosiaan monenmoista erilaista kuuloketta joka eri lähtöön ja yllä olevasta listasta pitäisi löytyä myös juuri sinulle sopivat kuulokkeet. Jos tarvitset kompaktia kokoa suosittelen Airpodeja tai JBL Reflect Flow kuulokkeita. Jos taas haluavat vain kuunnella musiikkia ja äänikirjoja sulkien muun maailman pois mielestäsi suosittelen Valcon kuulokkeita tai Sonyn WH-1000XM3 mallia. Jos ei tästä kuulokkeita sinulle löytynyt niin alla olevaa banneria klikkaamalla pääset katsomaan muita vaihtoehtoja.