Parhaat Bluetooth-kaiuttimet alle 100€

Katso listamme parhaista Bluetooth-kaiuttimista tästä klikkaamalla!

Olemmekin jo aikaisemmin listanneet mielestämme tämän hetken markkinoiden parhaita Bluetooth-kaiuttimia, ja nyt päätimme tehdä teille pienen listan miten voitte tässäkin asiassa säästää rahaa. Listasimme tähän siis neljä mielestämme parasta Bluetooth-kaiutinta, jotka maksavat alle 100€. Yllättäen JBL dominoi tätäkin listaa.

JBL Flip 5

Arvostelumme tästä kaiuttimesta pääset lukemaan tästä klikkaamalla! JBL Flip 5 on kaikkea, mitä kannettavalta kaiuttimelta voi toivoa: pieni, kevyt ja saatavilla 11 erilaisessa hauskassa värissä. Kestävä ja huoleton. Akunkestoltaan erinomainen ja nopea latautumaan. Volyymiltaan se on niin yllättävän vahva, että on vaikea uskoa äänen tulevan näinkin pienestä kaiuttimesta. Jos siis haluat hyvään hintaan hyvän kaiuttimen pistä tämä ostoskoriisi!

Parhaan hinnan tälle kaiuttimelle löydät tästä klikkaamalla!

/suosittelemme/jbl-flip-5

JBL Charge Essential

Kompakti JBL Charge Essential -Bluetooth-kaiutin puskee ulos positiivisella tavalla tehokkaan stereoäänen ja porskuttaa vaikka läpi yön 20 tunnin akunkestolla. Kaiutin on päällystetty IPX7-luokitellulla vedenkestävällä pinnalla, joten käytitpä kaiutinta sateessa tai paisteessa ei tämä JBL kaiutin jätä sinua ilman laadukasta äänentoistoa.

 Katso paras hinta tästä klikkaamalla!

JBL Clip 3

JBL Clip 3 on mitä mainioin pikku kajari retkille tai rannoille. Ääntä tästä ei tietenkään nyt mahdottomuuksia lähde mutta tällä pärjää mainiosti vaikkapa leirinuotiolla. Veden ja pölynkestävä Clip 3 on todella mainio matkakumppani, sillä tämä ei ihan helposti hajoa ja tämän voi ripustaa vaikkapa reppuun tai vyöhön kiinni. 

Katso paras hinta tästä klikkaamalla!

Philips TTAS5505/00

Monimuotoisuuden takia otimme listalle vielä mukaan yhden kaiuttimen, joka ei ole JBL:län valmistama. Tämä Philipsin Bluetooth-kaiutin sopii sisustukseen kuin sisustukseen ja tarjoaa tyylikkään tavan rentoutua musiikin tai äänikirjan parissa. Voimakkaan Bluetooth-kaiuttimen akunkesto on noin 12 tuntia ja sen ääni on mukavan täyteläinen ja lämmin. Tämä laadukkaalla villasekoitemateriaalilla päällystetty kaiutin sopii myös handsfree-puheluiden puhumiseen sisäänrakennetun mikrofonin ansiosta. Kaiutin on myös mahdollista liittää toisen samanlaisen kaiuttimen kanssa muhkean stereoäänen aikaansaamiseksi!

Parhaan hinnan löydät tästä klikkaamalla!

Loppusanat

Tässä siis nopea listaus mielestämme parhaista alle 100€ maksavista Bluetooth-kaiuttimista. Eli eikun ostohousut jalkaan ja ostoksille! Ostoksille pääset kätevästi alla olevaa banneria klikkaamalla.