Paras iPhone

Morjesta pöytään! En tunne yhtäkään ihmistä ja olen 99,99% varma ettet myöskään sinä arvoisa lukija, joka olisi sanonut iPhonea kokeiltuaan, että onpa huono puhelin, käynpä ostamassa Androidin. 

iPhone on vaan ylivoimaisesti paras mahdollinen älypuhelin. Jos totta puhutaan ottaisin mieluummin ensimmäisen koskaan julkaistun iPhonen kuin markkinoiden tuoreimman Android älyluurin. 

Hinnan lisäksi en iPhonesta keksi yhtäkään huonoa sanaa. Nykyään onneksi tässä hullussa maailmassa voit saada iPhonen ilman, että joudut maksamaan itseäsi kuoliaaksi. mResell on kauppa, josta löydät käytettyjä iPhoneja (ja muita Apple-tuotteita) todella hyvään hintaan. Voin vain suositella! Valikoimaan pääset tutustumaan tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla!

Tässä Android-puhelimia vastaan protestoidessani päätinkin kirjoittaa teille lyhyehkön listan mielestäni parhaista koskaan markkinoille tulleista Applen iPhoneista. Olkaa hyvä!

iPhone 8

Vuonna 2017 Apple toi markkinoille iPhone 8 puhelimen, joka on ainakin omasta mielestäni paras koskaan julkaistu iPhone. iPhone 8 oli jälleen kerran yksi pieni päivitys Applen laitteiden joukossa. Vaikka Apple oli toistanut samaa kaavaa aina iPhone 6:sta lähtien. iPhone 8 ei aiheuttanut muissa juuri kummempia wow-elämyksiä. Päivitykset ulkonäköön ja langattoman latauksen lisäys olivat tietysti tervetulleita, mutta mitään sen suurempaa uutuuden viehätystä ei tällä kertaa ollut luvassa. Henkilökohtaisesti pidän kuitenkin iPhone 8:sta kaikkein eniten. Perusvarma älyluuri, joka ei jättänyt ketään kylmäksi.

iPhone 6

2014 julkaistu ulkopuolisesti täysin päivittynyt iPhone 6 valtasi älypuhelinmarkkinat myrskyn lailla.  Niin sanotussa “Bendgate” hullunmyllyssäkin pyörinyt luuri löytyi aikoinaan joka toisen pojan tai tytön taskusta. Päivittyneen ulkokuorensa lisäksi iPhone 6:sesta löytyi aiempaa isompi näyttö ja aikaansa nähden todella tehokas järjestelmäpiiri.

iPhone 11 Pro

Ilmestyessään Apple iPhone 11 Pro oli puhelin isolla peellä ja paljon muutakin. Huippukamera, huippukestävä akku, nopea lataus, superkirkas näyttö. Kaikin puolin 5/5 puhelin, joka vieläkin on todella potentiaalinen vaihtoehto.

iPhone 7

IPhone 7 oli markkinoille tullessaan (ja on vieläkin) hyvä älypuhelin. Teknisesti markkinoilla on tietenkin parempia puhelimia, mutta kokonaisuutena iPhone 7 on edelleen terävintä kärkeä. Sen käyttölogiikka toimii edelleen hienosti ja se on ehkä yksi syy, miksei Apple ole tehnyt suuria muutoksia. Yksinkertaisesti sanottuna: Suuria puutteita ei ole, ellei sellaisena pidetä langattoman latauksen puuttumista.

Loppusanat

Vuonna 2016 yhteiskuntamme tuotti 44,6 miljoonaa tonnia elektronista jätettä. Uskomme, että pystymme merkittävästi vähentämään tuota määrää, antamalla käytetyille tuotteille uuden elämän. 

mResell ostaa käytettyjä Apple-tuotteita, jonka jälkeen Apple-teknikot tarkastavat ja tehdashuoltavat laitteet kuntoon. Näin antaen tuotteille uuden elämän.

Tiesitkö, että ostamalla Apple tuotteet käytettynä voit säästää 20-70% verrattuna uuden tuotteen hintaan?

mResellista löydät erittäin laajan valikoiman tehdashuollettuja Apple-tuotteita, iPhoneista Mac Miniin.

mResell tarjoaa jokaiseen tuotteeseen 12 kk takuun ja ilmaisen hiilineutraalin lähetyksen. Ostamalla mResellistä et ainoastaan säästä rahaa vaan teet samalla palveluksen ympäristölle. Ostoksille pääset tästä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla!