Paras älykello 2021

Kuten kaikkea muutakin, älykelloja löytyy markkinoilta joka lähtöön ja oikean löytäminen voi olla hieman haastavaa. Lähdetään siis siitä liikkeelle mikä sinulle on tärkeintä kellossa ja siitä mitkä ominaisuudet ovat niitä, joita käyttäisit eniten?

Onko sinulle älykellossasi tärkeintä tyyli, tekniset ominaisuudet ja kustomoitavuus vai urheilulliseen elämäntyyliin sopivat terveystoiminnot? Kenties haluat kellon, jossa yhdistyvät kaikki kolme ominaisuutta?

Kun tiedät mitä haluat älykelloltasi, sopivan mallin löytäminen helpottuu kivasti. Esimerkiksi: Jos tiedät että Instagramista tai Facebookista tulevat ilmoitukset ovat yhtä tärkeitä kuin elämä itse, valitse kello, jossa on hieman isompi näyttö sekä hyvät kosketusnäyttö ominaisuudet.

Jos taas haluat kellon, joka kertoo sykkeesi, askeleesi sekä toimii apuna fitness -harrastuksessasi, ei näyttöön kannata panostaa, vaan sinulle sopii malli, jossa ovat kehittyneemmät anturit kehosi toimintojen mittaamiseen.

Ennen kuin kerromme teille meidän mielestämme parhaat älykellot, pyydämme sinua arvon lukija tutustumaan Kulta-Centeriin. Laadukkaampaa kellovalikoimaa saa etsiä. Jos ette usko niin alla olevaa banneria klikkaamalla pääsette mitä tyylikkäimpien kellojen maailmaan. (Varoitus: emme ole vastuussa niistä tuhansista mimmeistä ( tai jätkistä) jotka ryntäävät luoksesi ihastelemaan uutta aikarautaasi.)

Zepp Z

Zepp Z kello on valmistettu yhdestä palasta kiillotettua titaanisekoitusta, tehden kellosta sekä äärimmäisen kevyen, että uskomattoman kestävän. Kello yhdistää saumattomasti perinteiset käsityötaidot tulevaisuuskeskittyneisiin innovaatioihin luoden jotain samalla modernia ja klassista.

Zepp Z on helppo käyttää alusta saakka. Kellon ohjaus toimii perinteisiä kruunuja pyörittämällä ja painamalla. Kello vastaa painalluksiisi värähtäen pehmeästi.

Zepp Z tarjoaa Alway-On Display -teknologian, jotta voit tarkistaa kellonajan yhdellä vilkaisulla. Kirkas 1.39” Amoled-näyttö on miellyttävä käyttää niin kirkkaassa kuin hämärässäkin valaistuksessa. Voit valita kellotaulun yli 50 vaihtoehdon joukosta, jotta kello sointuu aina täydellisesti tyyliisi.

Zepp Z tarkkailee terveyttäsi jatkuvasti tarjoten 24/7 sykkeenmittauksen. Kello varoittaa, jos sykkeesi kohoaa merkittävästi, jotta voit minimoida harjoitusten tuomat riskit.

Zepp Z mittaa välittömästi veresi happipitoisuuden, kun sitä tarvitset. SpO2 on tärkeä mittari, mitä tulee terveyden seurantaan. Happitason seuranta on tärkeä elementti erityisesti korkeissa paikoissa tai ympäristöissä, joissa happipitoisuus on matala sekä seuorittaessasi intensiivisiä harjoituksia kuten maratonia tai kuntosalitreeniä.

Katso paras hinta kellolle täältä >>

OnePlus Watch

Aika on kallista. Elät kiireistä elämää. Ymmärrämme sen hyvin. OnePlus Watch -älykellossa yhdistyy ajaton tyyli sekä vaivaton yhteys elämäntapoihisi. Kukin kello on erikseen käsin kiillotettu ja valmistettu tinkimättömällä ammattitaidolla. Silloin kun jokainen sekunti on tärkeä, voit kohdata jokaisen haasteen helposti yhden laitteen avulla. Kellossa on fluoroelastomeerinen hihna, jossa yhdistyvät pehmeys ja kestävyys. Kelloihin on lisätty kestävyyttä ja väriä parantava ensiluokkainen PVD-pinnoite. Mukavuuden maksimoimiseksi kello on myös allergiatestattu.

Täysi lataus tarjoaa luokkansa parhaan 14 päivän akunkeston ja pikalatauksella lataat sen 0-100 silmänräpäyksessä.

Katso paras hinta kellolle täältä >>

Apple Watch SE 

Lue arvostelumme täältä Apple Watch SE:stä täältä! Apple Watch SE:ssä on vastaava suuremman koon Retina-näyttö kuin Series 6:ssa, joten näet enemmän yhdellä vilkaisulla. Edistykselliset tunnistimet seuraavat kaikkia kuntoilu- ja treenitavoitteitasi. Ja tehokkaat ominaisuudet huolehtivat terveydestäsi ja turvallisuudestasi. Uni-apilla voit luoda säännöllisen iltarutiinin ja seurata nukkumisesi kehitystä. Lisäksi saat puheluita, viestejä ja musiikkia suoraan ranteeseesi. Tässä on tuhdisti kelloa hintaan, joka on kepeämpi kuin osasit odottaa. Halvat Apple-tuotteet löydät täältä!! >>

Katso paras hinta kellolle täältä >>

Xplora 4

Tämä halvemman luokan lapsille suunnattu älykello Xplora 4 on uusi ja jännittävä tapa tutustua maailmaan! XPLORA on Norjan tietosuojaviranomaisten hyväksymä ja XPLORA 4-puhelin noudattaa CE-standardin mukaisia RF-vaatimuksia. XPLORA 4-puhelin on suunniteltu Pohjoismaissa.

XPLORA on ainutlaatuinen tuote – se on lapsille tarkoitettu matkapuhelin, joka on suunniteltu kellon formaattiin. Vaikka XPLORA voi muistuttaa älykelloa, tämä on jotain aivan erilaista. Siinä ei ole Internet-yhteyttä perinteisessä merkityksessä, ei sosiaalista mediaa, ja sinulla vanhempana on täysi hallinta siitä, mitä lapsi voi puhelimella tehdä ja kenen kanssa on mahdollista kommunikoida.

XPLORA 4 on vedenpitävä kellopuhelin, joka on varustettu 2MP-kameralla ja 1,4″ TFT-näytöllä.

Paras hinta kellolle löytyy täältä >>

Samsung Galaxy Watch 3

Galaxy Watch 3 on edeltäjiään hienostuneempi kello. Se on ohuempi, pienempi ja kevyempi. Samalla siinä on kuitenkin suurempi näyttö. Muotoilu on ennen kaikkea klassinen ja ensiluokkainen. Rannekkeen standardikiinnikkeet antavat mahdollisuuden valita juuri omaan tyyliisi sopivan rannekkeen.

Galaxy Watch 3:n avulla voit paremmin seurata terveyttäsi ja liikkumistasi – sekä hikisiä treenejä että arkiliikuntaa. Sykemittarin avulla voit tarkkailla sydämesi toimintaa ja Galaxy Watch 3 antaa myös mahdollisuuden mitata veren happipitoisuuden.

Nyt on entistäkin helpompaa hallita viestejä ja tietoja. Chat-historia näkyy näytöllä ja voit vastata viesteihin kuvilla. Galaxy Watch 3 voi myös ehdottaa sopivaa vastausta. Kellotaulun pyöritettävä kehä ja kaksi painiketta tekevät eri palvelujen selaamisesta ja käytöstä helppoa.

Haluat tietenkin käyttää kelloa rajattomasti koko päivän. Siksi Galaxy Watch3:n akkukesto on jopa 56 tuntia (45 mm malli) – riippuen siitä, mitkä toiminnot ovat käytössä. Kun kello vaatii latausta, se onnistuu helposti langattomalla virranjaolla puhelimestasi – tai kannettavan Galaxy-tietokoneen kosketuslevyltä.

Katso paras hinta kellolle täältä >>