Paras aktiivisuusranneke 2021

Heti tähän alkuun pyytäisimme teitä, arvon lukijat tutustumaan tähän nettikauppaan. Laadukkaampaa kellovalikoimaa ei etsimällä löydä. Jos ette usko niin yllä olevaa linkkiä tai alla olevaa kuvaa klikkaamalla pääsette mitä tyylikkäimpien kellojen maailmaan. (Varoitus: emme ole vastuussa niistä tuhansista mimmeistä ( tai jätkistä) jotka ryntäävät luoksesi ihastelemaan uutta aikarautaasi.

Aktiivisuusrannekkeen ostaminen ei pitäisi olla hirveän haastavaa, mutta koska markkinoille pusketaan koko ajan enemmän ja enemmän laitteita ei kukaan järkevä ihminen tahdo pysyä kärryillä, siitä mikä kannattaa ostaa. Mutta ei hätää, kokosimme teille tähän pienen listan, josta voit napata itseäsi miellyttävän perusvarman aktiivisuusrannekkeen, eikä hintakaan päätä huimaa.

Huawei Band 4

Huawei Band 4 on kaunis ja miellyttävä aktiivisuusranneke, jonka värillistä 2.5D-kosketusnäyttöä on helppo käyttää. Pehmeä silikoniranneke on likaa hylkivä ja ihoystävällinen.

Band 4:n akku kestää peruskäytöllä 6 vuorokautta, eli tätä aktiivisuusranneketta ei tarvitse olla jatkuvasti lataamassa. Huawei Band 4:n lataamiseen ei tarvitse kaapeleita, sillä

rannekkeen sisäänrakennetun USB-liitännän ansiosta voit ladata siihen suoraan ja kätevästi virtaa. 

Aktiivisuusranneke hyödyntää tekoälyalgoritmia, jonka ansiosta sykkeen seuranta on entistä tarkempaa. Jos syke esimerkiksi nousee liikaa, ranneke ilmoittaa tästä käyttäjälle ja ohjeistaa hidastamaan tahtia. Huawei Band 4 ja Huawei TruSeen™ 3.5-teknologia kehittävät sinua hiljalleen kohti terveellisempää harjoittelua ja elämää.

Tällä aktiivisuusrannekkeella saat suoraan tarkat tiedot mm. juoksuvauhdistasi, sykkeestäsi, askelmäärän ja kalorinkulutuksesi.

Paras hinta kellolle löytyy täältä >>

Honor Band 5

Yllä mainitun aktiivisuusrannekkeen isoveli on tämä Honor Band 5, josta löytyy huippuluokkainen TruSeen 3.0 -sykemittari, joka tuottaa äärimmäisen tarkkoja arvoja tekoälyalgoritmien avulla. Infrapunateknologia takaa jatkuvan sykemittauksen myös yöllä häiritsemättä uniasi.

Unisykkeen ja hengityksen reaaliaikainen mittaus ja analyysi auttaa seuraamaan unen laatua vain yhdellä vilkaisulla. Tunnistaa tarkasti kuusi yleistä uniongelmaa ja tarjoaa jopa 200 henkilökohtaista unenlaatuarviota sekä suosituksia syvemmän, terveyttä edistävämmän unen saavuttamiseksi.

AMOLED-värinäyttö maksimoi virtatehon, parantaa yleiskokemusta ja ylläpitää huippuluokan suorituskykyä valmiustilassa. Tehokas, erittäin suorituskykyinen akku järjestelmätason optimoinnilla.

Paras hinta kellolle löytyy täältä >>

Samsung Galaxy Fit 2

Samsung Fit 2 tavoitteena on helpottaa levon ja treenamisen välisen tasapainon löytymistä. Pienikokoinen ja kevyt Fit 2 mittaa ja rekisteröi yli 90 eri liikuntamuotoa aina päivittäisitä askelmääristä intensiiviseen juoksuun tai dynaamiseen harjoitteluun. Lisäksi ranneke seuraa unta sekä stressitasojasi ja rohkaisee muistutuksin pitämään taukoja sekä liikkumaan. 

Ohuen muotoilunsa ansiosta ranneke on sekä tyylikäs, että mukava. Näyttö on kuitenkin miellyttävän kokoinen käyttää ja saat helposti yleiskuvan – myös kesken intensiivisten treenien. Voit itse mukauttaa näyttöä ja valita näkyville juuri sinun kannaltasi oleelliset tiedot. 

Galaxy Fit 2 istuu tukevasti ranteessa myös rankiempien aktiviteettien aikana. 5 ATM vesitiiviys tarkoittaa, että ranneke on loistava kumppani myös esimerkiksi uimahalliin. Akkukaan ei hyydy heti – normaalissa käytössä Fit 2 selviää jopa 15 päivää yhdellä latauksella. 

Itselleni todella pätevä ominaisuus on se, että ranneke voi myös rekisteröidä stressitasosi ja rohkaista sinua tarvittaessa pitämään hengähdystauon.

Paras hinta tälle aktiivisuusrannekkeelle löytyy tästä >>

Polar Loop 2 

Polar Loop 2 opastaa ja antaa palautetta aktiivisuudestasi. Se pitää kirjaa kävelemistäsi askelmääristä ja polttamistasi kaloreista. Ranneke välittää ilmoitukset saapuvista puheluista, viesteistä ja kalenterimerkinnöistä. Rannekkeen keräämä aktiivisuusdata voidaan synkronoida Apple Health ja Google Fit -sovellusten kanssa.

Paras hinta löytyy täältä >>

Fitbit Charge 4

Tarkalla AMOLED -kosketusnäytöllä ja akunkestolla varustettu aktiivisuusrannekkeiden Rolls Royce Fitbit Charge 4 mittaa sykettä ja aktiivisuutta tauotta, sekä tarkkailee unen laatua ja pituutta. Ranneke on vedenkestävä 50 metriin asti, ja sen Spotify Connect -ohjauksen avulla voit ohjata musiikintoistoasi . Fitbit Charge 4 tukee myös Fitbit pay lähimaksua.. Rannekkeessa on jopa seitsemän päivän akunkesto.

Fitbit Charge 4 -aktiivisuusranneke seuraa urheilua ja aktiivisuuttasi monipuolisesti optisen sykemittarin ja GPS-seurannan avulla. Laite havaitsee automaattisesti, kun aloitat esimerkiksi, lenkkeilyn, joogan tai pyöräilyn, sekä seuraa nopeutta ja matkaa reaaliaikaisesti GPS-tilaa käyttämällä.

Active Zone Minutes -toiminto motivoi käyttäjää liikkumaan sekä seuraa kuinka monta liikunnallista minuuttia käyttäjä on suorittanut päivän aikana. Unenseurannan avulla Fitbit Charge 4 auttaa myös terveellisemmän unirytmin etsimisessä.

Paras hinta rannekkeelle löytyy täältä >>