Nopeassa arvostelussa JBL Flip 6

JBL antoi ikoniselle kannettavalle Bluetooth-kaiuttimellensa uudet kasvot tuotuaan markkinoille uuden JBL Flip 6 kauttimen. JBL:n mukaan uutuuskaiuttimessa on uudistuksia sekä sisä- että ulkopuolella, mutta se pysyy myös uskollisena edeltäjilleen.

JBL Flip 6 kaiutin tarjoaa vieläkin parempaa JBL Pro Sound -ääntä, entistäkin tyylikkäämmässä paketissa. JBL Flip 6 ylpeilee yhdisteltävyydellään ja kestävyydellään. Kaiuttimia voidaan yhdistää useita, jolloin saadaan vaikuttavampi äänenlaatu. Lisäksi kestävyydessä on otettu huomioon rajummatkin illanvietot, sillä JBL Flip 6 on IP67-luokituksen mukaisesti pölyn- ja vedenkestävä. Eli voit kaataa sen päälle juomasi ja heittää altaaseen ilman huolta huomisesta.

Kaiuttimessa kerrotaan olevan myös 12 tunnin akunkesto. Uusi audioratkaisu sisältää kaksoispassiivielementin, tehokkaan kilparatamuotoisen bassoelementin ja erillisen diskanttielementin. Kaiuttimessa on myöskin Bluetooth 5.1 -yhteystuki.

“Olemme iloisia voidessamme esitellä uusimman kannettavan JBL Flip kaiuttimen, Flip 6. Uudella näyttävällä logolla varustettu JBL Flip 6 on edeltäjiään tehokkaampi ja sen on ladattu täyteen JBL:n uusinta ääniteknologiaa”, kertoo Dave Rogers, President, HARMAN Lifestyle Division.

JBL Flip 6 tulee myyntiin loppuvuodesta 2021 ja tarjolle tulee useita väriversioita, joita ovat Dusty Pink, Grey Stone, River Teal, Fiesta Red, Ocean Blue, Midnight Black, Steel White, Forest Green ja Squad.

Katso paras hinta kaiuttimelle tästä klikkaamalla!
Katso paras hinta JBL Flip 5 kaiuttimelle tästä!
Halvat Apple tuotteet löydät tästä klikkaamalla!
2 viikon ilmaiset äänikirjat löydät tästä klikkaamalla!