Nopeassa arvostelussa Beats Studio Buds

Apple esitteli uudet Beats Studio Buds -kuulokkeet, jotka ovat tämän päivän trendin mukaisesti täyslangattomat nappikuulokkeet. Kyseessä olevat kuulokkeet ovat Applen tähän asti pienimmät, joissa on lisäksi varsin tuttuja ominaisuuksia. Kuulokkeiden myyntivaltteja ovat pitkä akunkesto sekä aktiivinen taustamelun vaimennus.

Beats Studio Buds -kuulokkeet tarjoavat kompaktin koon, jollainen on nähty monien valmistajien nappikuulokkeissa viime vuosina. Beats Studio Buds -kuulokkeissa on myös tutut tulpat, joilla ne tiivistyvät korvaan. Applen mukaan kuulokkeet ovat IPX4-sertifikaatin mukaisesti hien ja vedenkestävät. Eli kelpaa käyttää treenatessa tai odottaessa bussia kaatosateessa. Kuulokkeissa on Beats-logo selvästi esillä ja kuulokkeet on esitelty kolmessa väriversiossa, jotka ovat punainen, musta ja valkoinen.

Yksi näiden kuulokkeiden avainominaisuuksista on aktiivinen taustamelun vaimennus, jonka rinnalla on tietenkin myös läpinäkyvyystila, joka helpottaa pysymään valppaana ympäröivistä äänistä ja tapahtumista. Äänenlaatu on 8,2 mm elementtien varassa, joiden pitäisi tarjota hyvä äänentoisto. Apple luottaa kuulokkeissa Bluetooth 5.2 -yhteyteen, ja kuulokkeissa ei ole Applen H1-piiriä, vaan mukana on Beatsin kustomoima piiri.

Näissä nappikuulokkeissa on jopa 8 tuntia kuunteluaikaa, ja taskukokoinen latauskotelo tarjoaa kaksi lisälatausta. Beats Studio Buds ‑nappikuulokkeiden yhteenlaskettu toistoaika on siis jopa 24 tuntia. Kun ANC- tai läpikuulumistila on käytössä, saat jopa viisi tuntia kuunteluaikaa tai jopa 15 tuntia latauskotelon kanssa. Jos akku on vähissä ja tarvitset hieman lisävirtaa, viiden minuutin Fast Fuel ‑lataus antaa jopa tunnin toistoaikaa. Kotelo ladataan USB-C kaapelilla.

Nyt Omaboxin lukijoille:

Storytel maksutta 14 päivän ajan, jos et ole kokeillut Storyteliä aiemmin, voit kuunnella ja lukea niin paljon kirjoja kuin haluat kokeilujakson aikana!

Äänikirjoja pääset tutkailemaan tästä klikkaamalla!

Tärkeimmät ominaisuudet

 • Erityinen akustinen alusta tarjoaa voimakkaan ja tasapainoisen äänentoiston
 • Aktiivinen taustamelun vaimennus (ANC) vaimentaa ympäristön taustamelun ja tuottaa vangitsevan kuuntelukokemuksen
 • Vaihda helposti läpikuulumistilaan, jotta kuulet ympäristösi äänet
 • Vaivaton yhden kosketuksen laiteparin muodostaminen Apple‑ ja Android‑laitteiden kanssa
 • Huippuluokan suorituskyky puheluita varten ja korkealaatuiset äänikomennot kahden suuntaavan mikrofonin ansiosta
 • IPX4-luokituksen hien- ja vedenkestävyydellä varustetut langattomat nappikuulokkeet
 • Pehmeät nappipehmusteet kolmessa eri koossa tarjoavat vakaan ja miellyttävän istuvuuden varmistaen samalla optimaalisen akustisen eristyksen
 • Jopa 8 tuntia kuunteluaikaa / jopa 24 tuntia yhdessä taskukokoisen latauskotelon kanssa (ANC pois käytöstä)
 • Aktivoi Siri handsfree-toiminnolla sanomalla vain ”Hei Siri”
 • Alan johtava luokan 1 Bluetooth tarjoaa pidemmän kantavuuden ja vähemmän katkoksia
 • Universaali USB-C‑lataus

Paras hinta kuulokkeille löytyy tästä klikkaamalla! –>

Suojakalvotukusta löydät taas parhaimman valikoiman puhelimen suojakalvoja pidentämään laitteesi ikää. Käy katsomassa heidän valikoimansa tästä klikkaamalla! ->