Maaliskuun parhaat äänikirjat

Kirjoitimme jo aikaisemmin tässä kuussa parhaista äänikirjoista (listan pääset katsomaan tästä) ja nyt päätimme kirjoittaa lisää aiheesta, sillä onhan äänikirjat mukaansatempaavia. Eli tässä on nopea listaus Maaliskuun parhaista äänikirjoista. Äänikirjoja pääset fiilistelemään tästä tai artikkelin lopussa olevaa banneria klikkaamalla. 14 ensimmäistä päivää ovat ilmaisia!!

  1. Virus 7 – Daniel Åberg
  2. Hyvä tarjous – Suvi Ratinen
  3. Itse tehty – Sara Parikka 
  4. Vihdoinkin maanantai – Petteri A. Stordalen, Ole-Martin Ihle
  5. Geiger – Gustav Skördeman

Virus 7 – Daniel Åberg

Virus-eepoksen jännittävässä päätösosassa Iriksen, Amandan, Danon, Ristenin ja muiden eloon jääneiden on pelastettava itsensä virukselta ja myös niiltä, jotka haluavat käyttää kulkutautia aseenaan.

Kiiruna on vähällä muuttua sotilasdiktatuuriksi. Ristenin ja hänen vähäisten liittolaistensa on ryhdyttävä epätoivoiseen taisteluun aikaa vastaan. Mikäli he eivät onnistu paljastamaan Suojeluskaartin kauheaa suunnitelmaa muutamassa tunnissa, toivo on mennyttä.

Tämä dystopia sci-fi setti ei jätä ketään kylmäksi. Daniel Åberg selvästi osaa asiansa. Ota haltuun tästä klikkaamalla.

Hyvä tarjous – Suvi Ratinen

Tämä hulvaton sukutarina sukeltaa suomalaisen nuukailuperinteen keskipisteeseen. Kati opetettiin jo lapsena koluamaan alelaarit ja tyytymään siihen, mitä muilta jäi. Nyt nelikymppisenä hän päättää vihdoin ottaa elämästä niskalenkin, säästää ja ostaa oman talon: hirsitorpan, jonka isoisän isä veisti yli sata vuotta sitten pakkasen kohmettamin sormin. Riittävätkö Katin rahat unelman toteuttamiseen? Pääsisikö remonteilla, seinien kaatamisilla ja trenditapeteilla irti suvun kurjasta perinnöstä? Määkkösen suvun tarina seuraa Suomen kansan juoksua pettuleivän perässä – kohti nyhtökauraa.

Todella kova kotimainen äänikirja perinteisestä kotimaisesta aiheesta. Tämän koomisen äänikirjan kimppuun pääset tästä klikkaamalla.

Itse tehty – Sara Parikka

Suosikkivaikuttaja Sara Parikka opastaa löytämään unelmatyön Mikä sinusta tulee isona? Itse tehty kertoo kannustaen ja kokemuksella, mitä työelämään siirtyvän täytyy tietää ja miten oma juttu löydetään. Sara Parikka on ollut oma pomonsa jo vuosikausia. Menestyksen takana on kovaa työtä, fiksuja valintoja, kykyä uusitua ja rohkeutta luopua vanhasta. Työelämän muuttuessa moni muukin joutuu miettimään uravalintojaan ja mahdollisesti itsensä työllistämistä.

Tässä eteenpän kannustavassa kirjassaan Sara Parikka kannustaa muun muassa etsimään inspiraatiota, kartoittamaan taidot ja arvot, rakentamaan brändiä, aikatauluttamaan ja budjetoimaan. Vinkkejään jakavat myös muut urallaan menestyneet. Itse tehty on paras kaveri niille, joiden oma juttu ei ole vielä löytynyt. Klikkaa tästä ja pääset kuuntelemaan.

Vihdoinkin maanantai – Petteri A. Stordalen, Ole-Martin Ihle

Bisnesgurun 10 ohjetta parempaan arkeen Useimmat meistä elävät vain viikonloppuja varten. Jos tavoitteena on parempi elämä, kannattaa opetella rakastamaan arkea – päiviä, joita on meille on suotu eniten. Pohjolan menestyneimpiin liike-elämän vaikuttajiin kuuluva Petter Stordalen jakaa lukijoille oppeja, jotka ovat vieneet hänet urallaan pitkälle. ”Ole naiivi”, ”Älä seuraa unelmiasi”, ” Kun olet huipulla, käänny katsomaan taaksesi” ovat esimerkkejä luvuista, joissa bisnesmaailman toisinajattelija kertoo elämänopeistaan. Ne auttavat jokaista menestymään, mutta myös selviytymään elämän kriiseistä ja aikamme epävarmuudesta.

Toinen perehtymisen arvoinen kirja, joka kannustaa puskemaan eteenpäin ja tykkäämään elämästä. Kirjan pariin pääset tästä klikkaamalla.

Geiger – Gustav Skördeman

On vuosi 2019. Agneta Broman on juuri hyvästellyt kylässä olleet lapsenlapset, kun lankapuhelin soi. Kuulokkeesta kuuluu vain yksi sana: Geiger. Tätä soittoa Agneta on pelännyt vuosikymmeniä. Hän tietää, mitä se merkitsee. Agneta hakee vanhan aseensa, kiinnittää äänenvaimentimen ja ampuu aviomiehensä. Ja katoaa. Bromman hienostoalueella tapahtuneen murhan tutkinta ei kuulu Tukholman poliisissa työskentelevälle Sara Nowakille. Hänen tietojaan kuitenkin tarvitaan, sillä hän on tuntenut Bromanin perheen läheisesti lapsuudestaan saakka. Kaikkien ohjesääntöjen vastaisesti Sara ryhtyy selvittämään tapausta. Haastavan tutkimustyön edetessä hän joutuu kyseenalaistamaan kaiken, mitä luuli tietäneensä Bromanin perheestä, kasvuympäristöstään ja itsestään. Tragedian taustalta paljastuu karmea suunnitelma, joka on odottanut toteuttamistaan hyvin kauan.

Tämä Gustav Skördemanin väsäämä trilleri on ehdottomasti kuuntelemisen arvoinen jokaiselle joka yhtään diggailee etsivistä ja vakoojista. Trillerin pääset kuuntelemaan tästä.