Autotarvikkeet kuntoon

Vuonna 2021 autoilijoita ajetaan koko ajetaan ahtaammalle ja ahtaammalle ja tuntuu, että polttomoottorillisen auton omistaminen on melkeinpä synti. Näinä hektisinä aikoina on hyvä tarkistaa, että autosta löytyy näitä seuraavaksi mainittuja esineitä ja asioita.

Needit Park Lite

Hinta: 24.90€

Oletko koskaan saanut parkkisakkoja vain sen takia ettet ole muistanut laittaa parkkikiekkoa? Olet varmaan ja niin on moni muukin, myös henkilö, joka tätä kirjoittaa. Parkkisakon saaminen tuosta kyseisestä syystä johtuen onkin jotenkin todella alentava kokemus, ja sen takia ystävä hyvä tämä tuote on, kuin suunniteltu sinua varten. Eli kyseessä on näppärä automaattinen parkkikiekko, jonka vain kiinnität tuulilasiin( huom: sisäpuolelle!). Automaattinen kalenteri, joka huomioi myös karkausvuodet sekä talvi ja kesä ajan muutokset sekä Park Lite sovellus, joka auttaa ajajaa löytämään lähimmän vapaan parkkipaikan. Tee siis itsellesi palvelus ja pistä parkkipirkot ja patet takaisin Kelan rahoille häpeemään päätöstään siitä, että edes ikinä ovat pysäköinninvalvojiksi ryhtyneet.

Fiskars Solid

Hinta: 11.90€

Paino: 500g

Mitat: 220 x 650 x 105 mm

Pakko mainita kaikkien rakastama merkki Fiskars ja heidän tuotteensa Fiskars Solid autolapio. Tämä kätevä pikku työkalu on todella pätevä lumen poistamiseen auton ympäriltä. Pienen kokonsa ansiosta lapiota on helppo säilyttää autossa ilman, että se pyörii koko ajan jaloissa. Tällä kaivat myös itsesi kätevästi pois lumihangessa, jos satut sinne epähuomiossa ajamaa ja jumiin jäämään. Ja tällä on kätevä huitoa kettutytöt pois jaloista, jos he tulevat sinua dumaamaan siitä, että polttomoottorillista autoa satut ajamaan

Solid Autolapio on valmistettu lasikuituvahvisteisesta FiberComp™-polyamidista. Kerralla puristettu rakenne on erittäin kestävä ja samalla lapion paino on pystytty pitämään alhaisena. Lapion kahva on tehty ergonomiseksi ja mukavan tuntuiseksi kädessä. Von vain suositella.

Dräger Alcotest-3820

Hinta: 279,00€

Menikö kostea ilta pitkäksi ja nyt pitäisi lähteä autoa ajamaan mutta et yhtään tiedä kuinka tuubassa vielä olet. Ei hätää pelastus on täällä! Tai siis laite, jolla selvität kuinka soseessa olet.. Dräger Alcotest- 3820 on saksalaista jälkeä ja alkometrien aatelia.

Mittaus käynnistetään helposti taustavalaistua painiketta painamalla. Voit myös saada tuloksen äänipalautteella, jos niin haluat. Laite on käyttövalmis muutamassa sekunnissa ja puhallusnäyte voidaan ottaa heti. Samaa painiketta käytetään valikossa liikkumiseen. Tämä helppokäyttöinen ja kompakti sijoitus saattaa siis pelastaa sinutkin isommaltakin rangaistukselta. HUOM: Muista myös ostaa ekstra suukappaleita, sillä ne ovat kertakäyttöisiä. 

Carman apukäynnistin ja varavirtalähde

Hinta: 99.99€

Uusi Carman apukäynnistin ja varavirtalähde, 15000 mAh. Yhdessä paketissa apukäynnistin, varavirtalähde sekä taskulamppu. Laitteen avulla voi kätevästi käynnistää 12V:n sähköjärjestelmällä varustetut bensiinikäyttöiset (max. 5,0 l) autot, moottoripyörät ja veneet, sekä dieselkäyttöiset (max. 3,0 l) autot. Pakettiin kuuluvassa älykkäässä käynnistyskaapelissa on sisäänrakennettu suojaus virheellisiä kytkentöjä, ylilatausta, ylipurkautumista, ylikuormitusta sekä oikosulkua vastaan. Käynnistysvirtaa löytyy 400 ja hetkellinen virta 900 A.

Varavirtalähteen avulla voi siis ladata matkapuhelimet, tabletit,kamerat ja muut mobiililaitteet, sekä jopa kannettavat tietokoneet. Taskulampussa on kolme toimintoa, eli normaali valo, vilkkutoiminto sekä SOS-toiminto. Todella passeli lisä autoon kuin autoon!

Saphe Hälytin

Hinta: 59.90€

Saphen valmistama nopeus- ja liikennevalvontahälytin varoittaa sinua tieosuuden vaaranpaikoista ja nopeusvalvonnasta. Voit helposti vain yhtä nappia painamalla ilmoittaa vaaranpaikasta ja näin autat muita tielläliikkujia raportoimalla kolaripaikan tai muun vaaran GPS-sijainnin kautta. Voit säästyä myös ylinopeussakoilta. Laitteessa on kaksi painiketta, punainen, joka ilmoittaa vaaranpaikoista ja kolareista ja sininen painike ,j oka varoittaa nopeusvalvonnasta. Saat myös varoitukset äänimerkillä, jos niin haluat.

Sijoitat vain laitteen niin, että siihen on näkö- ja kosketusetäisyys, jolloin laitteen käyttö on helppoa eikä se häiritse ajamista.

Lopuksi

Autoihin on markkinoilla siis monenmoista lisälaitetta ja esinettä tyrkyllä ja kieltämättä nämä ovat elämää kummasti helpottavia vempeleitä. Täältä voit tilata itsellesi lisää alan asiaa, joten ei muuta kun ostohousut jalkaan ja ostoksille.