Arvostelussa Polar Vantage M2

Polarilta pärähti markkinoille laite nimeltä Vantage M2 joka on älyominaisuuksilla varustettu urheilukello, joka on suunniteltu toimimaan apunasi kaikkein kovimmissakin treeneissä. Tämän kellon avulla nouset takaisin kehään entistä vahvempana hyödyntäen kattavaa valikoimaa ominaisuuksia, joihin sisältyy paljon muutakin kuin vain tarkka sykeseuranta ja integroitu GPS. Tarkastele tietoja unenlaadustasi Nightly Rechargen avulla ja hyödynnä FitSparkin kunkin päivän valmiuteesi pohjautuvia treeniehdotuksia. Käytä Training Load Pro ‑toimintoa kehosi treenikuormituksen seurantaan. Lisäksi kellon muut ominaisuudet, kuten musiikin hallinta, älykäs tankkausavustaja sekä säätiedot, auttavat pitämään sinut ajan tasalla. Kuulosta aika hyvältä, vai mitä?

Design ja ominaisuudet

Hinta-laatusuhde Polar Vantage M2 kellossa on  A-luokkaa, se on oikea kaunotar ja toiminnoiltaan se sopii loistavasti urheilijalle kuin urheilijalle. Väriyhdistelmät ilahduttaa silmää joka kerralla, kun kelloasi katsot (esim: samppanja/kulta sekä harmaa/keltainen). Kello on siro, mutta kellotaulu on kuitenkin tarpeeksi suuri ja helppolukuinen kovemmassakin menossa ja meiningissä.

Polar Vantage M2 -kellossa on paljon ominaisuuksia, joille monelle (myös allekirjoittaneelle) tulisi paljon käyttöä. Kello on ällistyttävän hyvä tunnistamaan nukahtamis- ja heräämisajat (Nightly Recharge ominaisuus), ja kiireistä arkea elävänä myös palautumisen laatu kiinnostaisi.

Kellossa on rannesykemittaus, ja se myös seuraa treenin vaikutusta. Jos kello jatkuvasti raportoi, joko ylikuormituksen tai aliharjoittelun puolella hengailusta, on syytä tehdä jotain – treenata vähemmän tai lisää. Lisäksi kellossa on lukuisia toimintoja aina Serene-hengitysharjoituksesta kuntotestiin ja säätiedoista musiikin kuuntelun hallintaan. Fuelwise muistuttaa pitkissä treeneissä hiilareista ja juomisesta, mikä pidemmissä harjoituksissa ja vaikkapa pitkissä polkukisoissa on hyvä ominaisuus. Aktiivisuuden seuranta ja askelmittari myös kannustavat liikkeelle.

Polar Vantange M2 ehdottaa treenejä ja antaa myös ehdotuksia esimerkiksi core- ja liikkuvuustreeniin. Lajeja kellossa on paljon, mutta esimerkiksi viimeisimmästä juoksutreenistä se antaa tarkkaa dataa sykkeen, sykealueiden, juostun matkan, keskivauhdin, nopeusalueiden, askeltiheyden, nousu- ja laskumetrien, sekä energiankulutuksen (kello kertoo myös hiilareiden, proteiinin ja rasvan kulutuksen) muodossa. Itseäni muuten tuo energiankulutustoiminto muistuttaa aina hiilarien tärkeydestä varsinkin ennen kovempia treenejä. 

Akunkesto tässä Polarin kellossa on semmoista 30h luokkaa, joka on aika pätevä omasta mielestäni.

Entäpä huonot puolet?

Huono puolena Polar Vantage M2 kellosta voisi sanoa sen verta, että kosketusnäyttöä tästä ei löydy mutta itse en sanoisi sen olevan mikään deal breaker. Kello  on kuitenkin todella helppokäyttöinen. Kello ei myöskään anna arviotuntimäärää siitä, kuinka kauan mistäkin treenistä kestää palautua. Mutta omasta omasta mielestäni tämäkään ei ole kovin vaarallista.

Yhteenvedettynä

Omasta mielestäni Polar Vantage M2 on mitä mainioin fitnesskello aktiiviselle ihmiselle sen kattavan ominaisuuksien ansiosta. Ja kuten aiemmin sanottu hinta-laatusuhde on tässä mitä mainioin. Ota siis vinkistä kiinni ja käy nappaamassa itsellesi täältä Polar Vantage M2 tai käy tarkistamassa täältä paras hinta kellolle.

Katso paras hinta täältä! ->

Osta täältä! ->

Kokeile Nextorya 14 päivää ilmaiseksi tästä klikkaamalla! ->

Nextory on kirjapalvelu, jossa voit kuunnella ja lukea ääni- ja e-kirjoja rajoituksetta, missä ja milloin haluat. Sovelluksessa löydät kirjavinkkejä juuri sinulle, viimeisimmät uutuudet, kaunokirjallisuuden klassikot, elämäkerrat, dekkarit ja paljon muuta.

Tärkeimmät ominaisuudet:

  • Näyttö: 1.2″ värinäyttö 240 x 240 resoluutiolla
  • Rannekkeen ympärysmitta 130-210mm
  • Koko: 46 x 46 x 12.5 mm, 45,5g
  • WR30 -vesitiivis
  • Rannesykemittaus (jatkuva mittaus)
  • 5 sykkeenmittausaluetta
  • Sensorit: korkeus, kallistus, nousu ja laskeutuminen
  • Anturit: GPS + GLONASS
  • Bluetooth
  • Akku: 230mAh (toiminta 30h GPS ja sykemittaus-toiminnot päällä)