Airfryer kokemuksia

Airfryer eli kansankielellä ilmakeitin tai ilmafriteerauskeitin, tuo suomalaisten keittiöiden uusin villitys on moderni tapa paistaa ruokaa nopeasti sekä terveellisesti. Airfryerissä valmistettu ruoka muistuttaa rapeudeltaan ja koostumukseltaan uppopaistettua, mutta ruokaan imeytyy vain murto-osa siitä rasvamäärästä mitä uppopaistamiseen verrattuna. Listasimme teille muutaman varteenotettavan ilmakeitin vaihtoehdon erilaisista kategorioista ja listasta pitäisi löytyä joka säädylle paras mahdollinen airfryer.

Philips Airfryer XXL Premium

Philips Airfryer XXL Premium on isomman kokoluokan erinomainen laitos ruoan valmistamiseen, paistamiseen ja uudelleenlämmitykseen. Rapid Airflow -teknologia, tasaisesti jakautuva lämpö ja muut kätevät ominaisuudet takaavat, että saat terveellistä ja herkullista ruokaa ilman övereitä öljymääriä. Suuren tilavuuden ansiosta voit valmistaa ruokaa koko perheellesi ja ystävillesi. Laitteen suuren tilavuuden ansiosta voit valmistaa kerralla jopa 1,4 kg ruokaa.

Patentoitu Rapid Air -teknologia käyttää kuumaa ilmaa ruokien valmistamiseen, jonka ansiosta laite käyttää 90% vähemmän rasvaa. Astian tähtikuvioisen pohjan ja nopeasti virtaavan ilman avulla laite puskee tasaisesti leviävää lämpöä, joka tekee ruoasta rapeaa ulkopinnalta ja mureaa sisältä. Lisäksi Philips Airfryer XXL Premiumin käyttämä valmistustapa tuottaa reilusti vähemmän hajuja ja sotkua. 

Philips Airfryer XXL Premium on helppo puhdistaa, sillä sen astiassa on tarttumaton pinnoite. Lisäksi siinä on irrotettavia osia, jotka kestävät pesun astianpesukoneessa. Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Asiakaspalaute tuotteesta:

“Mahtava lisä meidän keittiöön! Erilaiset aiemmin rasvassa paistamista/friteeraamista vaatineet herkut kuten ranskalaiset ja wingsit valmistuvat nyt terveellisesti ja ennen kaikkea helposti!”

Emerio AF125024

Tällä halvemman luokan keskikokoisella kiertoilmakypsentimellä valmistat ruokaa pienemmillä öljymäärillä. Laite on varustettu pikakuumennustoiminnolla, digitaalisella näytöllä, termostaatilla, ajastimella sekä hälyttimellä. Kulho voidaan pestä kätevästi myös astianpesukoneessa.

4,5 litran kulhossa voi valmistaa kerralla jopa 1,2 kg ruokaa, joka riittää noin neljän hengen tarpeisiin.

Pikakuumennus toiminnon ansiosta ruoanvalmistus tapahtuu nopeammin ja kätevästi.

Aseta aika ja anna laitteen hoitaa ruoan kypsennys. Ajastimen ansiosta voit keskittyä muihin työvaiheisiin ja hälytin kertoo sinulle, kun ruoka on valmista. Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Asiakaspalaute tuotteesta:

“Nopeaa ruuanvalmistusta, helppo puhdistaa. Hyvä hinta-laatu suhde. Miinus tulee siitä ettei laite sisällä erillistä kulhoa.”

Philips Daily Collection Airfryer

Tämä pienemmän kokoluokan ilmakypsennin on taas taattua Philipsin laatua. Philips Daily Collection Airfryer -kiertoilmakypsennin mahdollistaa ruokien valmistamisen terveellisesti käyttäen todella vähän tai ei lainkaan öljyä. Sen ajan ja lämpötilan säätäminen käy helposti, ja laite on myös helppo pestä. Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Tilavuus: Airfryeriin mahtuu kerrallaan 800 grammaa kypsennettävää.

Asetukset: Sekä aikaa että asetuksia voidaan säätää sopivaksi kypsennettävän ruoan mukaan.

Helppohoitoinen: Laite on erittäin helppoa puhdistaa, ja se tuottaa vähemmän hajuja kuin muut kiertoilmakypsentimet.

Asiakaspalaute tuotteesta:

“Tästä laitteesta en luovu. Näin maukasta ruokaa en ole saanut millään muulla tavalla. Pihvi oli erittäin mehukas. Helppo ja nopea. Puhdistus käy helposti.”

OBH NORDICA AG401DS0

Tällä OBH Nordican airfryerillä valmistat maukkaita ja ravitsevia ruokia. Sen avulla voidaan valmistaa nopeasti kerralla vaikka koko ateria terveellisemmin ja tietenkin mausta tinkimättä.

Laitteen sisällä nopeasti virtaavan kuuman ilman ansiosta ruokaan saadaan samanlainen rapea tulos, kuin tavallisessa friteerauksessa. Myös tässä voit käyttää valmistukseen vain vähän öljyä, tai jättää sen kokonaan lisäämättä.

Kypsennät kompaktilla laitteella kerralla jopa kuusi annosta. Friteerauksen lisäksi tätä monipuolista laitosta voidaan käyttää grillaukseen, leivontaan ja pakastetun ruuan sulatukseen sekä valmistukseen.

Säädät airfryerin toimintoja helposti LED-kosketusnäytöltä. Käytettävissä on kahdeksan helppoa ohjelmaa sekä säädettävä lämpötila 80-200 °C. Ajastimen ansiosta sinun ei tarvitse valvoa ruuan valmistumista, vaan laite kertoo sinulle, kun ruoka on valmista.

Ruuan valmistuksen jälkeen friteerauskeittimen osat on helppo irrottaa ja ne voidaan pestä astianpesukoneessa, mikä nopeuttaa ja helpottaa laitteen käyttöä ja puhdistusta huomattavasti. Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Asiakaspalaute tuotteesta:

“Tähän mennessä kokeiltuna joitakin ruokia, maku ja mehevyys paljon parempia kuin uunilla tehtäessä. Todella tyytyväinen tuotteeseen.”

Prego ilmafriteerauskeitin

Tämä halvemman luokan ilmafriteerauskeitin on todella pätevä varsinkin yhden hengen talouteen. Tästä löytyvät kaikki perusominaisuudet ilman turhaa HiFistelyä. Hiljainen käyntiääni, 2,5l kapasiteetti ja tarttumaton pinnoite tekevät tästä ilmakypsentimestä perusvarman vaihtoehdon keittiöösi. Katso paras hinta tuotteelle täältä!

Asiakaspalaute tuotteesta:

“Kätevä käyttää, hintaan nähden riittävästi kokkausohjelmia.”

Yhteenveto

Airfryerit, ilmakypsentimet, ilmafriteerauskypsentimet ovat selvästi tulleet jäädäkseen suomalaisten keittiöihin. Varsinkin nyt, kun terveellisyys on muotia ja ihmiset eivät kiireellisen arkensa takia välttämättä kerkeä tai jaksa seisoa keittiössä tekemässä ruoka vanhalla tavalla, kun kerran parempikin tapa on olemassa. Facebookistakin löytyy ryhmä airfryer kokeille, jossa jaetaan erilaisia airfryer reseptejä. Voinkin siis vain suositella nappamaan jonkun listassa mainitun keittimen itsellesi ja pistä suosikkiruokasi kypsentymään. Ostoksille pääset tästä!

  • Ilmakeittimillä voit tehdä ruokaa 1-5 hengelle kerralla
  • Kypsennys tapahtuu nopeasti keittimen sisällä kiertävällä kuumalla ilmalla
  • Ruuan kypsennys onnistuu myös ilman öljyä
  • Phillipsin mallit ovat menestyneet testeissä todella hyvin